logo

Elektrosistemi MB doo

ELEKTROSISTEMI MB doo je specijalizovana firma za uvoz, distribuciju i prodaju širokog asortimana elektro materijala i komplementarnih proizvoda vodećih medjunarodnih i domaćih proizvodjača opreme.

O Nama

Osnovani smo sa vizijom da postanemo vodeći snabdevač elektro materijala i pratećih proizvoda. Naš asortiman proizvoda i usluga je pažljivo odabran kako bi zadovoljio sve potrebe naših vernih kupaca.

kamion

Naša Posvećenost Vama

Bilo da ste individualni električar ili elektroinstaler, malo ili veliko preduzeće kome je potreban kvalitetan elektromaterijal ili industrijski proizvodjac kome je potrebno kompleksno rešenje mi smo tu da vam pružimo maksimalnu podršku.

Vaš Partner za Pouzdanu Nabavku

Obezbedjujemo brzu isporuku za robu sa našeg lagera čime vam omogućavamo da ostanete korak ispred konkurencije. Zahvaljujuci našem optimalnom asortimanu, pouzdana, pravovremena i efikasna isporuka je naša obaveza prema vama te na taj način maksimalno olakšava vase poslovanje.

Asortiman

skladiste

Za pristup našem kompletnom asortimanu proizvoda kao i komercijalnim uslovima molimo vas registrujte se na našem B2B sajtu.

konsulting

Pronadjite Pravo Rešenje

U saradnji sa našim partnerima u mogućnosti smo da vam obezbedimo rešenja koja odgovaraju vašim specificnim zahtevima.

  • Konsultacije i inženjering: Naš tim stručnjaka i inženjera vam stoji na raspolaganju za podršku u izboru adekvatnih proizvoda prilikom planiranja i tokom implementacije vaših projekata.
  • Servis i održavanje: Obezbedjujemo preprodajnu i post prodajnu servisnu podršku kako bismo obezbedili optimalnu radnu funkcionalnost vaših sistema i opreme.
  • Edukacija i obuka: Samostalno i u saradnji sa našim vodećim partnerima organizujemo obuke kako bi ste bili u mogućnosti da iskoristite pun tehničko-tehnološki kapacitet nasih proizvoda.
  • Projektna podrška i rešenja: U mogućnosti smo da vam obezbedimo kompletna rešenja po sistemu “ključ u ruke” za razne industrijske segmente.

Partnerstvo

Mi nikada ne razmišljamo o jednokratnom poslu. Uspostavljamo dugoročna partnerstva koja doprinose obostranom prosperitetu. Postanite deo naše poslovne mreže i pridružite nam se u gradjenju uspešne poslovne budućnosti.

wago
Elem1 Elem2 Elem3

Kontaktirajte Nas Za Upite

Kontaktirajte nas da saznate više o našoj kompletnoj ponudi. Naš tim je spreman da vas sasluša i pruži najbolje moguće rešenje.

Elektrosistemi MB doo

Sime Lukina Lazića 12b

11000 Beograd, Serbia

Telefon: +381-60-7478369

E-mail: office@esmb.rs

Radno Vreme: Ponedeljak-Petak: 8h–16h